ALGEMEEN

- Bestuur
- Leden HBS De Heidebloem
- Contributie
- Diverse Links

WEDSTRIJDEN

- Agenda Winter programma
- Agenda Zomer programma
- Agenda CCO
[ Club Competitie Oefen avonden ]

UITSLAGEN

- Winterseizoen
- Zomerseizoen
- C
lub Competitie Oefen avonden

HISTORIE

- Van HBS de Heidebloem
- De Koningen tot Nu
- Fotoboek “de Heidebloem”

KENNISMAKING

- In het Algemeen
- De Mogelijkheden
- Met Handboogsport
- Uw Voorgangers

KOFFERBAK MARKT

- In het Algemeen
- Waar en Wanneer
- Agenda
- Standplaats Kosten
- Aanmelden
- Vraag en Antwoord

start pagina

/ Concoursen
/ Feestavonden & Uitstapjes
/ Diversen
Handboogschutterij “ De Heidebloem “ heeft een rijke historie met betrekking tot het organiseren van markten in en rondom het verenigingslokaal. Door de jaren heen is er menig een rommelmarkt georganiseerd van grote proporties. In de laatste jaren is er een nieuw fenomeen ontstaan en dit zijn de kofferbak markten. Dit is iets wat is komen over waaien van het verenigd koninkrijk.

Dit betekend dat eenieder die interesse heeft zijn eigen spullen kan verkopen bij een organisator van zo’n markt, door een plekje af te huren op het beschikbaar gestelde terrein. Dit heeft al 2 jaar op rij plaats gevonden lang het vereniging lokaal van de vereniging.

Er is vanuit de vereniging contact opgenomen met Gemeente Leudal en de Aangesloten Winkeliers om deze markt te organiseren in het centrum van Roggel. Vanuit deze hoek heeft de vereniging de volledige medewerking verkregen om dit op te zetten. Dit met als achterliggende gedachte, van deze instanties, om de bestaande markten welk worden georganiseerd meer leven in te blazen.

Hier is door HBS “ De Heidebloem “ gehoor aan gegeven en heeft dit jaar een eerste aanzet gedaan voor de kofferbak markten in het centrum van Roggel te organiseren. Uit ervaring gaan we ervan uit dat deze markten nog zullen groeien tot een bekendheid in de regio. Mede doordat deze worden gedragen door reeds bestaande en rondom zeer bekende markten.

De Lente en Herfst markt in Roggel zijn hiervan al zeer goed bezochte markten, waarbij de Tirolermarkt er echter bij uitschiet ivm alle evenementen die rondom dit spektakel gebeuren. Hier komen jaarlijks dan ook enkele duizenden mensen op af. Mede doordat dit in een vakantie periode valt, en er veel bezoekers tevens van vakantie park de Leistert de markt aandoen.

Langs de markten in het centrum wordt tevens een snuffelmarkt georganiseerd in het gemeenschapshuis “La Rochelle”.

In de vroegere jaren werd tevens tijdens de Tirolermarkt buiten het muziekfeest in het centrum van Roggel “ Tispelpop ” georganiseerd door de jongeren werkgroep van Roggel. Dus voor ieder wat wils, terwijl men aan ene kant in het centrum kan genieten van tirolermuziek. Wordt er aan de andere kant in het centrum wat meer eigentijdse muziek ten gehore gebracht. Nu wordt het tijdstip van Tispelpop mede bepaald door het Solar festival welk wordt gehouden in Roermond.

Markt

Datum

Aanvang

Aantal Kooplui

Aantal Kofferbakmarkt

Lente markt

Vervallen

Tirolermarkt

7 Augustus 2022

11:00 u.

Ca. 100

Ca. 70

Herfst markt

N.T.B.

11:00 u.

Ca. 50

Ca. 50

Formulier Kofferbakmarkt Reglement


De entree voor bezoekers aan deze markt is geheel gratis.

Dit is mede een extra reden waardoor deze markt in grote getallen wordt bezocht door potentiële kopers. En mogelijk een reden om zelf eens deel te nemen aan deze markt.


- 1 personenauto
- 1 personenauto met aanhanger
- 1 bedrijfsauto [bus]
- 1 bedrijfsauto [bus] met aanhanger

: € 10,-
: € 15,-
: € 15,-
: € 20,-

Op de dag van de markt dient men zich te melden op de T splitsing van de Brugstraat met Pastoor Schipperstraat. Op dat moment wordt de standplaats toegewezen door het comité welk aan de Brugstraat aanwezig is.

Indien u vragen heeft over deze markten, dan kunt u deze tevens per mail aan ons stellen. We zullen proberen om dan z.s.m. op u vraag per mail te reageren.

Datums van de Kofferbak Markten in het Centrum van Roggel.

De Kofferbak Markten:

Heeft u interesse om deel te nemen a/d kofferbakmarkt in het centrum van Roggel dan kunt u zich aanmelden via de mail:

kofferbakmarkt@hbs-deheidebloem-1908.nl

[ Alle zaken mbt afhandeling cq vastleggen standplaats tbv kofferbakmarkt zullen uitzonderlijk via de mail worden afgehandeld ]

De standplaats kosten zullen ter plaatse worden afgerekend door het comité van “ HBS De Heidebloem ”
en deze bedragen als volgt voor: